Nieuw: Koopmans Aqua verflijn

Koopmans Aqua verflijn

31 oktober 2016

 

Koopmans Aqua, verflijn op basis van hernieuwbare grondstoffen

 

Koopmans Verf introduceert met trots de Koopmans Aqua verflijn. Een watergedragen verflijn op basis van hernieuwbare grondstoffen, grondstoffen met een biologische oorsprong.

 

De verantwoorde productlijn bevat een grondverf: Grondverf Aqua en een aflak in drie glansgraden: Mat Aqua, Zijdeglans Aqua en Hoogglans Aqua. Of het nu ramen, deuren, kozijnen zijn of meubilair is, de Aqualijn kan er probleemloos op toegepast worden. Tevens zijn de aflakken uitstekend bestand tegen vingeraanrakingen en staat het product ook buiten zijn mannetje. De Aqualijn is eenvoudig aan te brengen en dekt zeer goed.

 

Met Koopmans Aqua heb je geen last van vervelende verfluchtjes. Door het natuurlijke karakter van de verf, zijn de ruimten na schilderen gelijk weer bruikbaar zonder veel te moeten ventileren. 

 

De Aqualijn past perfect in de Koopmans gedachte: duurzame en milieuvriendelijke producten produceren. Al sinds haar ontstaan, maakt Koopmans Verf producten op lijnoliebasis. Producten op basis van hernieuwbare grondstoffen zijn daarop een mooie aanvulling. Daarnaast produceert Koopmans Verf met een groene gedachte. Er wordt geproduceerd op basis van windenergie van een windmolen op eigen terrein en de stroom wordt terug geleverd aan het energienet.

 

De producten in de Aqua lijn zijn beschikbaar in 750ml en 2,5 liter verpakking. Via het Koopmans kleurenmengsysteem, met eindeloze kleurmogelijkheden, kan er voor elk interieur en elke sfeer een mooie kleur gemaakt worden.