Koopmans VERF breekt contract open en verlengt tot 2020

21 juli 2017

 

sc Heerenveen verwelkomde in augustus 2016 Koopmans VERF als nieuwe Business Partner. De verfproducent heeft sc Heerenveen laten weten dat ze het contract al na een jaar wilden openbreken en verlengen tot 2020. Met ingang van vandaag (21 juli 2017) wordt het sponsorschap uitgebreid. Onderdeel van de nieuwe overeenkomst is onder andere dat het logo van Koopmans Verf vanaf volgend seizoen op de achterkant van de wedstrijdshirts prijkt.

 

 


Algemeen directeur Luuc Eisenga is blij met het vertrouwen van Koopmans Verf. ‘’We zijn Koopmans Verf enorm dankbaar voor het vertrouwen. Dat het contract al na een jaar wordt opengebroken en verlengd tot 2020, is een positief signaal voor de club en een compliment voor iedereen die daaraan heeft bijgedragen. We zijn vorig jaar met elkaar een samenwerking aangegaan en zijn daar erg tevreden over. Nu kunnen we samen de toekomst verder kleur geven richting het 100-jarig bestaan.’’ 


Afgelopen seizoen stond Koopmans Verf op de mouw van de wedstrijdshirts. Doordat de contractuele afspraken met Univé, qua sponsoring op de achterkant van de wedstrijdshirts, op 30 juni afliepen, kwam er ruimte vrij voor een nieuwe sponsor. Univé zal op haar beurt ook volgend seizoen op de rechtermouw prijken met het logo.

 

 

Koopmans Verf is een 135 jaar oud familiebedrijf en ontwikkelt en produceert verf voor de doe-het-zelf en professionele markt. Het bedrijf is al een tiental jaren aan sc Heerenveen verbonden.

 

Met Koopmans Verf kies je “Voor iedere Verfklus”. Groot, klein, binnen of buiten. Koopmans Verf streeft ernaar dat iedere doe-het-zelver zijn verfklus kan klaren met het resultaat van een professionele schilder. “We leveren de beste kwaliteitsverven en het beste schilderadvies voor iedere verfklus.” Samen met sc Heerenveen zien we een kleurrijke toekomst tegemoet.