Nelf/Koopmans doorstaat opnieuw de kou

Teams Nelf/Koopmans Scancovery Trial 2017

6 januari 2017

 

Na het succes van voorgaande jaren, trotseren dit jaar maar liefst 3 Nelf/ Koopmans teams de kou in de ScanCovery Trial 2017. De 3 Nelf/ Koopmans teams starten in de tourklasse.

 

Team 53 Flying Dokters bestaat uit vader en zoon Paul en Myron Dokter, Team 54 Alberts: vader en zoon Jan en Alexander Alberts en Team 78 Bûge of Barste 2.0 bestaande uit Melissa Zijlstra en Elske Pompstra.

 

Teams van links naar rechts:
Team 78 Bûge of Barste 2.0, Team 53 Flying Dokters en Team 54 Alberts 

 

 

De teams zamelen geld in voor een aantal goede doelen, te weten:

  • Prinses Beatrix Spierfonds: het fonds heeft als ultieme doel het genezen van spierziekten. Daarnaast maakt zij zich sterk om de kwaliteit van leven voor mensen met een spierziekte te optimaliseren en onderzoek te stimuleren.
  • Stichting ALS: de stichting zet zich in tegen de nu nog ongeneeslijke spierziekte ALS en voor de patiënten.

 

De ScanCoveryTrial is een uniek autosportevenement waarbij een race- of rallylicentie niet nodig is. De 7de editie wordt gereden van vrijdag 6 januari tot en met zondag 15 januari 2017. De tocht gaat in 10 dagen tijd kris kras door het prachtige Scandinavië met als bestemming de Noorse eilandengroep ‘De Lofoten’. Ruim 7.000 kilometer wordt er gereden en dat onder omstandigheden met veel sneeuw, ijs en temperaturen welke kunnen dalen tot wel - 47°C.