Geef kleur aan al je tuinhout met Rob's Sfeerkleuren!

Rob's Sfeerkleuren

 

Rob Verlinden kennen we van het televisieprogramma Robs Grote Tuinverbouwing dat wekelijks op SBS6 honderdduizenden kijkers trekt. Met de passie voor tuinieren en tuinonderhoud ontwikkelden Koopmans Verf en Rob Verlinden een nieuwe verf: Rob's Sfeerkleuren. De zijdeglans verf om al je tuinhout van kleur te voorzien!

 

 

Breng sfeer in je tuin

Met de zomer voor de deur duiken we massaal de tuin in. We willen niet alleen sfeer in huis, maar ook in de tuin. We ontwikkelden Rob's Sfeerkleuren daarom in 6 frisse kleuren die naadloos aansluiten op de huidige kleurtrends binnen de tuindecoratie. Van de veel gebruikte kleuren: Zwart, Spaans Wit, Taupe en Antraciet tot de zomerse kleuren: Toscaans Geel en Turqouise. Er zit altijd een geschikte kleur voor je bij.

 

Beschikbare kleuren Rob's Sfeerkleuren Rob's Sfeerkleuren

 

 

 

Ook voor de kleine tuin of je balkon

Niet alleen kun je met Rob's Sfeerkleuren je grote tuinprojecten in de verf zetten. Ook je bloembakken of bloempotten kun je van een fris kleurtje voorzien! Zo kun je met een kleine verandering snel kleur in je tuin of op je balkon brengen!

 

 

Regen en vocht krijgen geen kans!

Nederland staat bekend om haar wisselende weersberichten. Van storm, hagel, regen, sneeuw tot aan hoge temperaturen in de zomer het doet wat met je tuinhout. De duurzame Rob's Sfeerkleuren met lijnolie is goed bestand tegen deze diverse weersinvloeden. Vocht krijgt geen kans om in te dringen en regen, condens, UV-stralen krijgen geen kans om je tuinhout te beschadigen. Met Rob's Sfeerkleuren heb je dus langer plezier van je tuinhout!

 


Verkrijgbaar vanaf 8 april

In de uitzending van Robs Grote Tuinverbouwing op 8 april zal Rob's Sfeerkleuren worden geïntroduceerd en beschikbaar zijn bij diverse verkooppunten. Houdt onze website en social media kanalen in de gaten voor de actuele verkooppunten.