1. Home »
  2. Privacyverklaring

Privacyverklaring

Uw privacy is voor PK Koopmans verf van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat uw gegevens veilig bij ons zijn en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we doen met informatie die we over u te weten komen. Dit privacybeleid betreft alleen bezoekers van de website van P.K. Koopmans Lakfabrieken B.V.

Als u vragen heeft of wilt weten wat we precies bijhouden, neem dan contact op met P.K. Koopmans Lakfabrieken B.V.

Contactformulier
Met het contactformulier kunt u ons vragen stellen of aanvragen doen.

Hiervoor gebruiken we uw telefoonnummer, e-mailadres, ip-adres, naam, postcode en woonplaats. Hier hebben wij een legitiem belang bij. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie en zes maanden daarna. Zo kunnen we bij vervolgvragen de informatie er makkelijk bij pakken. 

Reclame
Wij willen u graag reclame sturen over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen wij:

  • Via een nieuwsbrief per e-mail.

Wij vragen vooraf om toestemming om u informatie te sturen over nieuwe producten en acties. U kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame. U kunt ons blokkeren of de afmeldoptie gebruiken.

Locatiegegevens
Soms is het nodig voor ‘Vind een winkel’ om te achterhalen op welke plek u zich bevindt. We vragen dan apart of we dit mogen weten en alleen met uw toestemming krijgen wij deze informatie.

Voor deze dienst gebruiken wij de navigatie- en locatiesoftware op uw telefoon of computer. Wij hebben geen controle over wat de makers van deze software (zoals Google Maps) daarmee doen. Lees dus altijd ook hun privacyverklaringen.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen
Wij verstrekken uw persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als dat nodig is om onze werkzaamheden uit te voeren. Denk hierbij aan uw adresgegevens, die wij doorgeven aan de bezorgdienst als u een kleurenkaart bestelt. Ook zijn we verplicht om uw gegevens te delen als dit wordt voorgeschreven vanuit de wetgeving, bijvoorbeeld als de politie uw gegevens opeist bij vermoeden van een misdrijf. 

Cookies
Wij maken gebruik van cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat u die niet steeds hoeft in te vullen. Maar we kunnen er ook mee zien dat u ons weer bezoekt.

Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Indien u akkoord gaat met de cookies, nemen wij aan dat u geen bezwaar heeft tegen de cookies.

U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen. Sommige onderdelen van de website werken dan minder goed en van andere onderdelen kunt u geen gebruik maken. 

Met andere bedrijven die cookies plaatsen (bijvoorbeeld Google of Facebook), hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Toch hebben wij geen volledige controle op wat zij zelf met de cookies doen. Lees dus ook hun privacyverklaringen.

Google Analytics
Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze dienst gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken over wat zij mogen bijhouden. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen anonimiseren.

Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om uw privacy te beschermen, nemen wij de volgende maatregelen:

  • Toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord;
  • Wij nemen fysieke maatregelen (zoals sloten) voor toegangsbescherming van de systemen, kantoren en computerapparatuur waarin persoonsgegevens opslagen zijn;
  • Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen u en onze website wordt afgeschermd wanneer u persoonsgegevens invoert;
  • Wij houden logs bij van alle opvragingen van persoonsgegevens.

 

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wanneer onze dienst wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage en wijzigen van je gegevens
Als u vragen heeft of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. U vindt de contactgegevens hieronder.

U heeft de volgende rechten:

  • Inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben;
  • Uitleg krijgen over waarom we uw persoonsgegevens verzamelen en wat we daarmee doen;
  • Het laten corrigeren van fouten;
  • Het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens;
  • Het intrekken van toestemming;
  • Bezwaar maken tegen een bepaald gebruik van uw persoonsgegevens.

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen
Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens
P.K. Koopmans Lakfabrieken B.V.
Nieuwweg 5
9073GN Marrum
info@nelfpaints.com
+31 (0)518 418002

Deel dit bericht.